Airbnb-asuntomme New Yorkissa

26/06/2018

New Yorkin matkastamme on jo noin kuukausi, mutta ajattelin silti jakaa teille vinkin kämpästä, jossa yövyimme.

Hetken hotellivalikoimaa silmäiltyäni oli aika selvää, että kallistumme New Yorkissa Airbnb:n puoleen. Silmiini osui ihan täydellinen löytö Brooklynistä, Atlantic Avenuen terminaalin kupeesta. Asuntoa vuokraa designerina toimiva Shmuel, joka itse myös asuu siellä. Aiemmin olen ollut vain Airbnb-asunnoissa, jotka ovat pelkästään vuokrausta varten – olikin aika jäännittävää asua oikeassa kodissa, jossa oli asukkaan henkilökohtaisia tavaroita tallessa!



Sen lisäksi, että asunto oli todella tilava, toimiva ja meidän tyylisesti sisustettu, oli Shmuel mitä ystävällisin host! Saimme vapaasti käyttää kaapeista löytyviä tuotteita, katsella hänen Netflixiään ja lukea vielä sanomalehteäkin. Kaikki muodollisuudet hoituivat myös mutkattomasti, ja hän laittoi vielä listan lähikulmien suosituksista.

Vaikka asunnossa on nukkumapaikkoja vain kahdelle (parisänky) olisi neliöiden puolesta mahtunut yöpyjiä enemmänkin. Asunnossa oli iso, hyvinvarusteltu keittiö, tilava ruokapöytä, kaksi kylpyhuonetta ja löytyi sieltä myös pyykinpesukonekin. Parasta asunnossa oli kuitenkin jättimäinen parveke/terassi, joka oli ihanan tunnelmallisesti laitettu. Harmi vain, että meidän vierailupäivinämme satoi useimmiten kuin saavista kaatamalla...



Asunnolta käveli Manhattanille Brooklyn Bridgen kautta vajaan tunnin (turistivauhti) ja aivan vieressä oli Atlantic Terminal, jonka kautta kulki useita subway-linjoja sekä junia. Metroja meni usein, mutta matkaan kannatti kuitenkin varata reilusti aikaa – kuten New Yorkissa muutenkin. Ympäriltä löytyi myös kaikenlaista ravintolaa ja baaria, kuin myös Whole Foods sekä kaikenlaisia kauppoja. Me söimme aamiaisen aina asunnolla töitä tehden, ja tämän vuoksi esimerkiksi nurkan takana ollut Whole Foods oli täys kymppi.



Shmuelin asunto Airbnb:ssä
>> täällä <<

Tämä oli nyt meidän viides Airbnb-asunto, ja toistaiseksi kaikki on sujunut aina täydellisesti! Jatketaan siis palvelun käyttämistä varmasti myös jatkossa.

Jos et ole vielä käyttänyt ennen Airbnb:tä, voin lämmöllä suositella kokeilemaan! Tästä linkistä varaamalla saat ensimmäisestä Airbnb-matkastasi 30 euron edestä matkustuspisteitä, kun varauksen summa on vähintään 65 euroa.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved