Suosikkiaamiaiseni juuri nyt: marjainen jogurtti

17/03/2018



Syömme lähes joka aamu samantyylisen aamiaisen:

pienen kulhollisen jogurttia ja keitetyn luomukananmunan.

Saattaa kuulostaa tylsältä, mutta meille tämä toimii ja pitää useimpina aamuina nälän poissa lounaaseen asti. Vaihtelua aamiaiseen tulee jogurttikulhon sisällöstä, jota muuntelen tasaisin väliajoin. Tämä yhdistelmä on yksi suosikeistamme, tällä hetkellä puolestaan syömme hieman marjaisempaa versiota.


Marjainen aamiaisjogurtti

maustamatonta jogurttia
turvotettuja chia-siemeniä
makeuttamatonta omenasosetta
mustikka-kardemumma kaurajogurttia

granolaa
mulperimarjoja
kotimaisia marjoja
hirssimuroja




Olen löytänyt vihdoin ensimmäisen vegaanisen jogurtin, josta voin sanoa vilpittömästi pitäväni. Mön mustikka-kardemummajogu on koostumukseltaan ja maultaan niin ensimmäinen kaurajogurtti kuin vegaaninen jogurtti, joka sopii minun suuhuni. Yleensä varsinkin kaurapohjaisissa tuotteissa kauran maku tulee mielestäni huonolla tavalla esiin, tässä sitä ei onnekseni ole! Mikäli tuotetta saisi kokonaan ilman muovipakkausta, siirtyisin varmaan tähän täysin. Omenasoseena meillä on ollut pidemmän aikaa suosikkina tämä Urtekramin lasipurkissa myytävä, granolana puolestaan Risentan mustikka.


PS. kuulen usein sanottavan, että kukaan ei oikeasti arkena asettele marjojaan ja myslejään symmetrisesti aamiaiseensa, tämä tehdään vain some-kuvia varten. Saanen huomauttaa, että minun jogukulhoni näyttää aivan samanlaiselta aamusta toiseen, oli kamera lähettyvillä tai ei. Sen siitä saa, kun on aamiaisia rakastava graafinen suunnittelija ;)

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved