Kasvojen syyssuosikit

30/09/2017Syksyn saapumisen tuntee ensimmäisenä kasvoilla.

Sen lisäksi että aamulenkkien ilma tuntuu raikkaan kirpakalta kasvoilla, eivät kesäiset huolettomat hoitorutiinit enää riitä. Tarvitaan järeämpiä otteita: seerumeita, kosteuttavia naamioita, helliä hoitoja.

Olen siirtynyt rasvoissa ja puhdistusaineissa lähes kokonaan luonnonkosmetiikkaan – pikku hiljaa, purkki kerrallaan. Sen lisäksi että ne ovat vastuullinen ja ympäristöystävällinen valinta, olen huomannut luonnonkosmetiikan olevan omalle iholleni paljon tehokkaampaa ja toimivampaa: tehokosteutusta lupaava tuote oikeasti tehokosteuttaa. Onneksi mun ympärillä on paljon aiheesta tietäviä tyyppejä, joilta voin kysyä aina neuvoa. Kaimani Ida on yksi heistä, ja hänen blogistaan löytyykin paljon lisää vinkkejä mahtavista tuotteista.

Tässä kuitenkin neljä mun luottotuotetta syksyisen korppuihon taklaamiseen, jotka toimivat myös läpi talven.Kasvojen puhdistukseen:
Evolve Fresh Face Facial Wash -puhdistusgeeli*

Papaijaa, gojia ja aloe veraa sisältävä puhdistusgeeli vaahtoaa ihanasti iholla ja jättää puhtaan tunteen. Ei kuivata omaa ihoani liikaa, kuten joillain geeleillä on ollut tapana.
Hehkua:
Evolve Radiant Glow Mask kirkastava kasvonaamio

Taivaalliselta tuoksuva kasvonaamio tekee mieli lipoa kasvoilta (tai suoraan purkista...) ennen kuin vaikutusaika ehtii tulla täyteen! Raakakaakao auttaa säilyttämään kosteustasapainon ja kookos kuorii hellästi. Sisältää myös sokeriuutetta ja manteliöljyä, eli kaiken tarvittavan herkulliseen jälkiruokaan...


Tehokosteutus:
Mia Hoytö Lempeä Uni Multivitamin Oil Serum*

Paras kaikista testaamistani seerumeista! Imeytyy ihoon ihanasti ja jättää jälkeensä pehmeät posket. Sisältää muun muassa A-, B-, C- ja E –vitamiineja, jojobaöljyä, mustaherukkaa, tyrniä ja puolukkaöljyä.
Huulien hyvinvointiin:
Mádara Hemp Hemp Lip Balm -huulivoide

Oliiviöljyyn, sheavoihin ja hamppuöljyyn pohjautuva huulivoide, joka toimii rohtuneille huulille täydellisesti. Rakastuin tähän huulivoiteeseen heti ensimmäisen sipaisun jälkeen ja tilasin juuri lisää Mádaran 24h salesta. Olen tarvinnut huulirasvaa selkeästi vähemmän sen jälkeen, kun aloitin tämän käytön! Graafisen tyylikäs ulkoasu ei myöskään haittaa ;)


* merkityt tuotteet olen saanut testiin blogin kautta

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved