Se täydellinen kesämekko

09/06/2017Tuossa yksi päivä poljin Hermekselläni tukka hulmuten pitkin Fabianinkadun mukulakiviä aikamoinen virne naamallani: pyöräni etukorissa köllötteli silkkipapereihin käärittynä se täydellinen kesämekko.

Vihdoin!

Täydellisen kesämekon metsästys on ollut yllättävän haastavaa jo muutaman vuoden ajan. Olen tarkka niin materiaaleista, leikkauksesta kuin yleisestä fiiliksestäkin. Omistan muutaman ihan kivan kesämekon, mutta niissä kaikissa häiritsee jokin – käytän näitä mekkoja silti, mutta en ehkä hypi riemusta ne ylläni. Tosin kuin tämän COS:in mekon kanssa.

Sen leikkaus on juuri täydellinen: helma sopivasti polven ylle, ei liian tiukka keskivartalosta ja kaulassa ihanteellinen v-leikkaus, joka ei tuota pienirintaisellekaan ongelmia. Materiaali on 100 % silkkiä ja väri ihana tummansininen.

Uskaltauduin mekko yllä jo kerran testikäytölle erään koiranulkoilutuksen yhteydessä (aivan, silkkimekko päällä keräämässä koirankakkaa!). Kalliossa puhalsi tuttuun tapaan voimakas tuuli, mutta leikkauksen ansiosta ei tarvinnut hetkeäkään pelätä helman nousevan korviin. Silkkikangas tuntui niin miellyttävältä iholla – aivan kuin ei mitään vaatteita olisi ollutkaan!

Saa nähdä kuinka pian pääsen ulkoiluttamaan mekkoa uudelleen näissä Suomen haastavissa kesäolosuhteissa – mekko nimittäin vaatii kaverikseen tasaisen mukavan lämpötilan. Onneksi kesälle on tulossa kaksi reissua lämpimään: Cannesin ja Lissabonin auringon alla nakumekolle on varmasti käyttöä!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved