Ready, set, Cannes

17/06/2017



Bonjour täältä yläilmoista! Olemme menossa jossain päin Eurooppaa, Boeingin nokka kohti Nizzaa.

Olemme vihdoin suuntaamassa kilpailemaan Cannes Lions International Festival of Creativityyn ja puntissa on aikamoinen tutina. Keitimme itsellemme soppaa vielä vähän paksummaksi ja saimme tiistaina kuulla päässeemme mukaan erääseen projektiin, joka lisää jännitystämme ja stressiämme (hyvällä tavalla) vielä hieman entisestään. Raportoin näistä varmasti myöhemmin!

Pakkaaminen tälle reissulle oli kyllä yllättävän haastavaa: samaan laukkuun piti mahtua niin työskentelyvälineet, rantakamat kuin iltamekotkin! En ole varmaan ikinä ollut ulkomaanmatkalla, jonka agenda on ollut näin vaihteleva. Lopputuloksena sulloin viimeyönä laukkuun vähän sitä sun tätä – ainakin kolmet bikinit, terveyssandaalit ja korkokengät, edellisen postauksen nakumekon ja farkkushortsit. Ehkä näistä sitten löytyy jokaiseen tilaisuuteen sopivaa päällepantavaa.

Tänä mennäänkin jo sitten aivan eri maisemissa kuin eilen. Toivottavasti löydämme jonkun ihanan ravintolan, jonne mennä muiden tiimien kanssa viettämään iltaa. Olen tässä jo hyvän tovin haaveillut moules frites ja provencelaisesta kylmästä roséesta – sormet ristissä että tänään saan sellaisia illalliseksi!

Just nyt paluu Ranskaan tuntuu todella hyvältä, kilpailuineen kaikkineen.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved