Summer wishlist

05/07/2016

Enää muutama hassu päivä, niin minäkin pääsen

k e s ä l o m a l l e .

Yritän kunnialla selviytyä vielä tämän viikon työpäivistä, mutta myönnetään: mieli seikkailee jossain ihan muualla kuin raporteissa ja Exceleissä. Se seikkailee esimerkiksi kesälomalle osuvissa hääjuhlissa, kaikissa niissä kesähesan upeissa paikoissa, minimatkassa ulkomaille, kodin muutoksissa, auringonsäteissä ja kädelle sulavassa jäätelössä.kaikki vaatteet Esprit


Tänä kesänä aion ottaa rennosti, kaikessa. Kattaen niin päivien aikataulutuksen kuin asujen valinnan. Kesällä tykkään pukeutua löysästi, vaaleisiin väreihin. Sellaisissa vaatteissa ei tule kuuma, ja ne näyttävät kivoilta esimerkiksi kukkakedolla kirmatessa.

(Ajatuksissani kuvittelen itseni jostain syystä useinkin jonkin pellon reunaan kukkasia noukkimaan, heleänä pitsimekoissani. Tosiasiassa näin ei tapahdu lähes koskaan, ja kun käy, niin sääret ovat täynnä nokkosenpistoja ja muita puremia ja idyllisyys on siitä kirmailusta kaukana...)

Tämän lisäksi kesävaatteissa tärkeä on tietenkin materiaali: hengittävä, pehmeä iholla, tarvittaessa lämmin, ei saa hiostaa ja pysyä siistin näköisenä vauhdissa. Viimeinen on ainakin itselleni tärkeä, sillä kesäisin kanniskelen mukanani usein laukussa vaihtopaitaa, ja vaatteiden tulee näyttää siistiltä kaupungilla pyöriessä myös piknikreissujen jälkeen. Näistä samoista syistä kesävaatteiden pitäisi olla monipuolisia, ja vaatteiden helposti toisiinsa yhdiseltävissä.

Vaatekaapilla olen tehnyt taas paljon karsintaa varmistuessani yhä enemmän siitä, millaisissa vaatteissa tunnen oloni hyväksi. Näissä kollaasin Esprit-vetimissä voisin tuntea kaikissa oloni kotoisaksi – ja kirmailla niillä kukkakedoilla yhtä kanssa.

Valokuvat: Jenny & à la mode


No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved