Cafe Postres i Borgå

12/07/2016Piipahdimme jokin aikaa sitten päivävisiitillä Porvoossa. Reissussa meni moni asia todella pieleen (muun muassa "pikainen" lounas Sinnen terassilla, koko vanhan kaupungin vallanut suunnistuskilpailu ja poikaystävälle iskenyt huimauskohtaus), mutta onneksi oli jotain mikä käytännössä pelasti koko päivän: nimittäin Cafe Postres.

Cafe Postres on Vanhassa Porvoossa sijaitseva artesaanikahvila, jonka takana häärii helsinkiläisestä michelin-ravintola Postresista tuttua väkeä. Ravintola Meat Districin kanssa samassa rakennuksessa sijaitseva kahvila on samalla niin tyylikäs ja kodikas, että sinne voisi mennä ihan vain hengailemaan.

Kuitenkaan upean betonisen jäätelötiskin ja herkkuja pursuilevan baaripöydän huomatessaan mieli tekee muutakin kuin hengailla – paikalla tarjottavat herkut näyttävät nimittäin taivaallisilta. Kahvilasta saa Helsingistäkin tuttua Tarte Tatinia, kahvilan itse tekemää gelatoa sekä erilaisia täytettyjä leipiä ja muita makeita herkkuja – sekä aamiaista!

Me söimme kuuman kesäpäivän viilennykseksi gelatoa, joka oli t ä y d e l l i s t ä. Kahden maun kippo oli myös reilun kokoinen, siitä peukku!

Seuraavalla kerralla siis Porvooseen suunnatessanne pistäkää tämä kahvila mieleen! Tai itseasaissa olen sitä mieltä, että pelkästäään tämä kahvila on hyvä syy vierailla Porvoossa!


Cafe Postres
Gabriel Hagertinkuja
00610 Porvoo

ti–to 10:00–18:00
pe–la 08:00–18:00
su 10:00–16:00


PS. vinkkejä vastaavan näköisistä asunnoista Helsingissä otetaan vastaan!

2 comments:

  1. Ooh, onpa ihana! Kiitos vinkistä, kesäreissu Porvooseen pitäisi taas tehdä :)

    ReplyDelete
  2. ihanat kuvat ! <3 tuolla pitää kyllä käydä !

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved