Sneakers on my mind

30/01/2015

Vaikka pidänkin kovasti klassisesta tyylistä ja päivät kipsuttelen toimistolla korkeissa koroissa ja bleisereissä, niin olen kyllä oikeasti aika lenkkarityttö... Teinistä asti on tullut kannettua kotiin tennaripareja välillä vähän liiaksikin asti (muistelisin yhdessä vaiheessa omistaneeni samanaikaisesti seitsemät Converset ja muutamat Vansit, huh), ja edelleenkin maaginen vetovoima ohjailee minua vilkaisemaan tennarit niin kivijalka- kuin verkkokaupoissakin.

Uskotte siis varmasti, että tämä leidi oli aikoinaan aika innoissaan citylenkkarimuodin alkamisesta. Muistan kun muutamia vuosia sitten Pariisissa mentiin ystävän kanssa turkoosit ja pinkit Niket vilkkuen pitkin Seinen rantaa, ja saatiin kummoisia katseita niin paikallisilta kuin turisteiltakin. Vaan nytpä myös Pariisissa lenkkarit taitavat olla jo aika in ;)


1. Nike Air Max 1 Essential // 2. Nike Roshe Run // 3. New Balance U420
4. Nike Roshe Run // 5. New Balance U620 // 6. Converse All Star
7. Nike Air Max 1 Ultra Moire

Tällä hetkellä oma sneaker-tilanteeni on päivitystä vailla: mustat Nike Freeni (joita olen käyttänyt sekä lenkkeilessä että kaupungillakin) vetelevät viimeisiään, pinkit Niken Roshe Runit puolestaan hehkuvat vielä puhtauttaan ja ne onkin ristitty puhtaasti citykengiksi. Ei siis loskalätäköissä hyppimistä koiran perässä ne jalassa...

Nyt kevään lähestyessa (jep, täällä ollaan jo erittäin positiivisin mielin!) kävinkin kurkkaamassa Spartoon sivuilta, millaista popoa heillä olisi tarjolla citykengiksi pinkkien lenkkarieni rinnalle. Tennarit-sivulta keräilinkin yllä olevaan kollaasiin muutamia malleja, jotka tällä hetkellä erityisesti kiinnostaisivat. Aika yksitoikkoinen väriskaala näissä näkyy olevan, mutta kyllä yhdet pirteät kengät tässä omassa musta-valko-beige-harmaa-tummansininen -väriskaalassani taitavat olla jo tarpeeksi ;)

Miten ruudun toisella puolella, ovatko lenkkarit maailman mahtavin asia vai kauhistuttaako ajatuskin?


Postaus toteutettu yhdessä Spartoo.fi kanssa

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved