Cafe Kokko

27/06/2014

Kesäloman toinen viikko lähenee uhkaavasti loppuaan, mutta ei haittane! Kuluva loma on ollut juuri niin ihanan rento ja stressitön, kuin etukäteen toivoin. Olen tehnyt paljon mutta silti en mitään, levännyt, nauttinut, juhlinut. Olen istunut päivisin paljon kahviloissa, ja nauttinut jokaisesta aeropressin siemauksesta täysin rinnoin.

Olen istunut niin La Torrefazionessa kuin Good Life Coffeessakin, croissantia mutustellen ja lukien tai kirjoitellen. Tällä viikolla pääsin vihdoin vierailemaan myös Cafe Kokossa (Kanavaranta 7 B, 00160 Helsinki), jonka arvasin jo ennen sisäänastumista nousevan suosikkikahvilakseni Helsingissä. Enkä ollut väärässä – rakastuin samantien!

Cafe Kokon taustalla häärii Johan & Nyströmistä tuttu Pasi Kokko, eikä siis yllätys, että tämä paikka kolahti itseeni välittömästi. Olen tainnut mainita Johan & Nyströmin olleen lempikahvilani Helsingissä. No, tämä on vielä ihanampi. Kokko on tuonut Johan & Nyströmistä mukanaan niin astiat, puutarhapenkit kuin raakakakutkin, ja jotenkin onnistunut matkan varrella tekemään kaikesta vielä parempaa.

Että tiedätte kyllä, mistä minut löytää juomassa viikkorahojani. Luultavasti heti ensi sunnuntaina (meikän synttärit nääs, ja silloin pitää tehdä vaan kaikkea kivaa), tänään ajattelin tutustua Munkkiniemen kahvilatarjontaan täällä nyt valmiiksi pyöriessäni. Hurraa lomalle, hurraa kahviloille!


// My new favourite cafe in Helsinki: Cafe Kokko (Kanavaranta 7 B, 00160 Helsinki). You must visit!

3 comments:

 1. Voihan ihana ! Tonne on pakko päästä :D

  -Maria

  ps. miten olis kahvilatreffit tässä jossain vaiheessa kesää :) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. On kyllä ihana paikka, kävin sunnuntaina siellä heti uudelleen! :')

   Ja ehdottomasti joo kahvilatreffeille! Jee!

   Delete
  2. todellakin jee :) laitan sulle sähköpostia !

   Delete

© Happy daysAll rights reserved