Out of office

15/06/2014


Ihanaa sunnuntai-iltaa, toivottelee täällä yksi kesälomalainen! Perjantaina sain vihdoin kirjailtua työsähköpostiin kolmen viikon poissaoloviestin ja suuntailin kepein askelin lomalle (vesisateesta huolimatta). Illan vietin mukavasti yhden huipun tyypin kanssa Sushibar+Winessa ja hörppäsinpä hieman saksalaista valkoviiniäkin loman kunniaksi.

Tämä on varmaan ensimmäinen kesälomani, jolloin minulla ei ole mitään kummoisia suunnitelmia. Ensi viikko kuluu joutuisasti juhannuksen merkeissä, mutta kahdelle seuraavalle viikolle on vain muutama kalenterimerkintä. Aikaisemmin tilanne olisi varmaan ahdistanut, mutta nyt olen aika innoissani. Ajattelin tehdä joka päivä niinkuin parhaalta tuntuu, olla kotona tai kylässä, yksin tai seurassa, lähteä kahville yllättäin tai istua puistossa lukemassa kirjaa. Oli miten oli, toivon, että säät suosivat niin, että kesälätsälle löytyy käyttöä!

Ero aiempaan on ehkä siinä, että tiedän tästä kesästä tulevan varmasti mahtava. Siitä minulla ei ole pienintäkään epäilystä. Tällä hetkellä hyvällä tuulellani ei tunnu olevan rajoja, ja yritänkin ottaa siitä kaiken irti!

Toivottavasti sieläkin on monta iloista kesälomalaista, tai mikäli lomaa ei ole tiedossa, niin muuten iloista kesäihmistä!

4 comments:

 1. Apua miten kivoja kuvia :-) toi korkin teksti on ihana! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emilia! :) Tuo korkin teksti on kyllä ihan suosikkini Happy Joen lainauksista, hymyilyttää joka kerta kun sen löytää!

   Delete
 2. Ihastusta ilmassa? :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved