Morning espresso

24/03/2013

Ihanaa sunnuntaiaamua! Täällä on viikonloppu vierähtänyt aika rennosti, perjantaina kävin iltateellä ystävien kanssa Fazerilla ja eilen lounaalla toisen ystäväni kanssa Sandrossa Kolmannella linjalla. Muuten onkin sitten tullut vain hengailtua kotona, sillä sain eilen tänne yhden karvapalleron lisää hoitoon. Noiden veljeksien kanssa on kyllä todella hauskaa, mutta voi että kun välillä meinaa myös mennä hermot! :D Esimerkiksi viime yönä nukuin noin viisi tuntia, sillä pojista oli kivempi painia ja ulvoa rappukäytävään, kuin nauttia kauneusunista...

Onneksi tälle aamulle oli pelastaja, nimittäin Kaffa Roasteryn Barista Blend Espresso! Ihastuin heidän Go' Morron -blendiinsä, jota ostin vähän aikaa sitten töihin nautittavaksi, joten en epäroinyt tämän maistamisen kanssa hetkeäkään. Tarkoituksenani oli ostaa ihan tavallista suodatinkahvia loppuneen tilalle, mutta Stockmannilla kaikki vaihtoehdot oli paahdettu tai valmistettu yli kuukausi sitten! Hrr... Tämä espressoblendi oli paahdettu viikko sitten ja sain jauhatettua pavut Stockan kahvipisteellä. Ja kyllä sen huomasi mausta! :>

Mitä teidän viikonloppuunne on kuulunut? Kenties ihania aamupalahetkiä myöskin? :)


// It's been kinda lazy weekend... My sisters puppy is staying this weekend with us and because the puppies like to play, howl etc. all day all night, I didn't sleep that much last night... Luckily I bought this amazing Barista Blend Espresso from Helsinki-based Kaffa Roastery, so I was able to start the day despite the lack of sleep. How's your weekend going?

9 comments:

 1. Ostin pari viikkoa sitten kotiin kahvimyllyn ja voi että kun on eri makuista kahvia kun sen jauhaa pienenä satsina keitettäväksi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi että, varmasti aivan ihanaa kahvia teillä siis tarjolla! :) Pieni kahvimylly on täällkin seuraavana kahviin liittyvänä hankintalistalla!

   Delete
 2. mikä on parhaiin vaihtoehto jos haluaa löytää asunon sieltä, ja onko sulla muita hyviä vinnkejä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vastasinkin tähän jo sähköpostitse :)

   Delete
 3. Oh, tuore kahvi! <3 Tunnen melkein tuoreiden kahvipapujen tuoksun tänne asti! Täälläkin vietetään hidasta sunnuntaita, aamupala on nautittu useassa pienessä satsissa ja kohta lähdetään nauttimaan ulkoilmasta. Mukavaa sunnuntaita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanalta kuulostaa sunnuntai sielläkin, hih! Aurinkoista loppupäivää! :)

   Delete
 4. Kiitos paljon! :)

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa ihanalta että oot saanu ite jauhettua kahvit, ois mielenkiintoista kuulla vähän lisää tosta kahvista, sä näytät tietävän siitä aika paljon :) Itse käytän vaan tavallista jauhettua espressoa, mutta olis kiva saada tietää enemmän laadukkaista kahveista ja niiden eroista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, voin kyllä yrittää keksiä jotain fiksua kahvipakettia kasaan, mutta pääsääntönä oikeastaan on, että mitä vähemmän aikaa paahdosta & jauhatuksesta on, niin sitä paremmalta kahvi maistuu. Esim. itselläni oli ennen tuota Segafredon perusespressoa, joka maistui suuhuni aika kitkerältä, enkä ihan hirveästi tykännyt juoda sitä pelkästään (käytin latteen, cappucinoon yms). Tämä Kaffa Roasteryn on puolestaan pehmeää, ei yhtään kitkerää ja ehkä vähän suklaistakin! Triplaespresso eli koko mutteripannullinen sujahtaa helposti aamupalan yhteydessä :) Paljon riippuu myös papulajikkeesta, mutta uskon osan kitkeryydestä johtuvan myös "tuoreudesta"! ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved