Went with the Flow

15/08/2011

Flow'sta on nyt kunnialla selvitty - oli ihan mahtavaa! Kiitos työkavereille, muille hengailijaystäville ja kaikille hauskoille (randomeille) juttukavereille, jotka kävivät Hesarin pisteellä kertomassa jos minkälaista tarinaa... Kyttäyspaikaltani bongailin kaikenlaista, ja oli erittäin mielenkiintoista seurata, miten festarialue täyttyi ja tyhjeni ja millaisella kansalla. Myös mahtavia asuinspiraatiota bongattu, tack!
Ylempänä kuva-aineistoa ryytyneestä festarirakentajasta perjantai-iltapäivältä ennen alueen aukeamista. Alempana sähäkkä missihymy (ei huolta, en virnistellyt noin maanisesti koko viikonloppua) lauantailta, jolloin olin vähän enemmän edustuskunnossa.

Digitaalista materiaalia viikonlopun duuniproggikselta luvassa pikapuoliin, stay tuned!

Ja täytyyhän munkin nyt mainita mr K, joka yllätti erittäin positiivisesti esityslistallaan sekä keikan pituudella! Kuvasin koko Runwayn, hieman kädet jo tärisivät siinä 10 minuutin kohdalla... :-D

Kuka bongaa virheen ylemmästä kuvasta? Meinasi tällä assarilla taas kilahtaa täysin, kun tajusin minkä mokan painofirma oli tehnyt! Varsinkin, kun olin itse heille toimittanut painoaineiston... Onneksi tilanne saatiin hoidettua ja itse kunkin verenpaine laskettua normaalitasolle.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved