So last season?

08/08/2011

Olen usein huomannut, että tietyiltä vaate-asioilta vaadin kauemmin lämmittelyaikaa kuin toisilta. Lähiaikoina olen muhitellut ajatusta kahdesta seuraavanlaisesta asiasta:



Jos joku olisi minulle vielä vuosi sitten tarjonnut vaaleita farkkuja, olisin kavahtanut kauhusta ja inhosta. Lähinnä ensimmäinen mielikuvani kyseisistä housuista olisi ollut 2000-luvun alkupuolen Mic Macit, ilman takataskuja tietenkin. Ehkä kamalimmat housut, jotka voin kuvitella! :-D Nyt kuitenkin olen tullut siihen tulokseen, että tumma paita ja tummat housut ovat vain joskus liian tunkkainen pari. Mikseivät pöksytkin voisi vaihtaa välillä väriä?

Toinen on karvaliivi. Näitähän nyt on nähty jo muutamana syksynä, enkä oikein aiemmin ole tuohon tekoturkkiin (tai oikeaankaan) ihastunut. Mutta Hennesiltä pitsipaitoja ostoskoriini klikkaillessa tulin siihen tulokseen, että ne vaaleat söpöläiset tarvitsevat itselleen vältämättä kaveriksi karvaliivin. Ja sitten keksin, kuinka monen muunkin asian kanssa se näyttäisi hyvältä...

Vaikka näiden asioiden kohdalla tunnun olevan jo vähän last season, puolutuksekseni haluan sanoa, että on minullakin ollut jotain joskus ajallaan. Esimerkiksi mokkahapsunilkkurini ostin ennen kuin niitä oli kellään (niiden löytäminen oli kamalan työn takana) ja olkihattukin oli päässä jo monta kesää sitten (ei niitäkään saanut silloin jokaisesta pytingistä viidellä nauhavaihtoehdolla).

Kuvat: ZaraLindex ja H&M

2 comments:

  1. Mulle on itse asiassa ihan samalla tavalla noiden suhteen; vasta hiljattain innostuin vaaleista farkuista ja syksyksi tekisi mieli hommata myös tuollainen karvaliivi! :D

    ReplyDelete
  2. Jes! En siis ole ainoa joka on "myöhässä"... Tai ehkä ne muut on olleet vain ihan superajoissa ;-)

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved