Marc! Marc!

26/07/2011

Koko vuoden kestänyt Marc-jahtaamiseni on loppusuoralla. Tänään eksyin hiljaisen työpäivän vuoksi Shopbopin sivuille ja kuinkas kävikään... Kyseisessä nettikaupassa on tullut ennenkin pyörittyä, mutten ole ennen klikannut maagista Hobo bags -nappulaa.

Nyt silmieni eteen aukesi valikoima mitä ihanempia laukkuja ja katso... Sieltä tervehti myös suuri rakkauteni Hiller Hobo! Ja aivan pöyristyttävään hintaan, saanen lisätä. Stockmannilla pienempi Hiller (jota olen aika ajoin käynyt silittelemässä) maksoi muistaakseni 415 euroa. Shopbopissa pienen hinta on 285,93 euroa  ja ison Huge Hillerin 357, 77 euroa. Anteeksi?


Klikkasin Classic Q Huge Hiller Hobon ostoskoriini valmiiksi palkkapäivääni odottamaan (hei, se on ensi viikolla!) ja pussukan kaveriksi myös korvikset.

Olin riehaantua Marc by Marc Jacobsin valikoimasta hieman liikaa (olisin voinut klikata jokaisen merkin tuotteen koriini - Marc, miksi olet niin ihana?) mutta sain hillittyä itseni. Jos palkkapäivä tulisi olemaan esimerkiksi tuplasti tuottoisampi, olisin mukisematta myös hyväksynyt alla olevat hellään huomaani...

Ihana Marc! Odottelen jo sinua kotiin...

Kuvat: Marc Jacobs ja Shopbop

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved