Blackbird singing in the dead of night

11/07/2011

Pari postausta aiemmin höpöttely Stockmannin kuvaston tuotteista kannatti, minulle nimittäin kiikutettiin tällainen! Kiitos ihanat uraohjustoverini!
Tänään tapahtui paluu arkeen ja toimiston pöydän ääreen. Tosin istuin siinä vain 2 tuntia, kunnes työt loppuivat ja tulin kotiin päivystämään sähköpostia ja puhelinta. Nyt väsyttää aivan tuhottomasti, mutta lupasin juuri lähteä moikkaamaan kaveria, jota en ole nähnyt yli vuoteen! Hui, mihin aika aina katoaa?

PS. Todistin aamuyöllä rikosta omasta ikkunastani, kun joku sekopää yritti lähteä taskuparkista ja tusautti siinä samalla kaksi autoa tuusannuuskaksi. Ja karkasi, yllättys... Minä haukkana päivystin tilanteen etenemistä (otin jopa kuvia, jos lähetteäisin ne poliisille!), mutta sitten paikalle kurvasi kaksi poliisimiestä ja he ottivat tilanteen haltuun. Ja minä pääsin jatkamaan yöuniani (tarkasteltuani ensin hetken poliisien toimintaa, tottakai).

2 comments:

  1. Ihana koruteline! Olen itsekin ajatellut hankkia jotain samantyyppistä :)

    http://ellataimi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Hih, kiitos! Itsellänikin koruteline on ollut jo todella kauan mielessä, mutta tämä on ollut ainoa, joka loppupelissä on tarpeeksi miellyttänyt silmää :) Onneksi ystävät raaskivat sen ostaa synttärilahjaksi!

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved