Lovely Day – luonnonkosmetiikkaa Berliinistä

22/05/2018



Tutustuin alkuvuodesta ihanaan kosmetiikkamerkkiin: Lovely day. Sattumalta olimme juuri myös matkustamassa Berliiniin, josta tämä merkki on kotoisin! Valitettavasti meillä oli kuitenkin vain käsimatkatavarat, joten päädyin tilaamaan kolme kiinnostavaa tuotetta turkulaiselta Biodellyltä.

Ostoskoriini valitsin Charcoal Manuka PHA Cleansing Mask -aktiivihiilinaamion, Coco Gloss Hair Serum -hiusseerumin sekä Mermaid After Sun Spray -kasvoveden.



Nyt muutamia kuukausia näitä testailtuani pystyn suosittelemaan kaikkia kolmea. Siusseerumi tuoksuu taivaalliselle ja tekee latvoista ihanan pehmeät – itse tarvitsen tätä varsinkin pesupäivien välissä, kun latvat ovat kuivahtaneet muiden hiustuotteiden käytöstä. Kasvosuihketta en after sun -merkityksessään ole päässyt vielä täysillä testaamaan, mutta tietämättäni tilausta tehdessäni hiusseerumi ja kasvovesi toimivat myös tehokombona hiuksille. Ensin latvoihin hiusseerumia ja sen jälkeen suihkutellen hiuksiin kauttaaltaan kasvovettä. Nuku yön yli ja pesaise hiukset aamula. Luvassa kiiltoa ja kimmoisuutta!



Kasvonaamio on näitä kolmesta tuotteesta silti ehkä lempparini. Vajaa puoli tuntia kasvoilla oleva naamio saa ainakin minulla aikaan pehmeän ja tasaisemman ihon. Naamio pienentää myös ihohuokosia ja muutenkin imuroi kaikenlaista moskaa mitä kaupungilla pyyheltäessä kasvot keräilevät.

(Lisäksi tykkään tietenkin aina siitä ilmeestä poikaystäväni kasvoilla, kun hän näkee minut taas kerran tummanharmaa mönjänaamio kasvoilla, haha.)

Kreisi purkkileidi kiittä tietenkin myös silmiähivelevästä pakkausdesignista. Lisäksi purkit ovat lasia, joten myöskään muovijätettä ei synny suuria määriä.

Suosittelen!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved