Tammikuun parhaat

31/01/2018

Maailmassa ei käynyt täysmullistusta vuoden vaihduttua.

No ei tietenkään, sehän on vain yksi päivän vaihdos muiden seurassa.

Onneksi jotain muutosta on tapahtumassa, hitain mutta varmin askelin. Joulukuun loppuun verrattuna mieleni on jo huomattavasti kevyempi, yleinen vireystilani positiivisempi. Tässä listattuna muutama tammikuun top-juttu.1. Jouduimme pakon sanelemista syistä ostamaan juuri uuden kahvinkeittimen. Kaveriksi ostimme pitkään toivotun kahvimyllyn, jonka käyttäminen on päivieni kohokohta. Aiemmin olen käsikäyttöisellä myllyllä jaksanut jauhaa vain espressopavut, mutta nyt myös suodatinkahvi saadaan tuoreena. Ostoslistalla on vielä pour-over -setti, jolloin pääsemme hifistelemään kupponen kerrallaan.

2. Juhlimme tammikuussa myös Asennemedian 3-vuotissyntymäpäiviä, ja kuinka ihana onkaan olla osa tätä upeaa ja inspiroivaa joukkoa! Olemme myös Ullan kanssa kehittäneet minun työtehtäviäni, ja olen kevään hommista aika innoissani.

3. Kotona on tuntunut juuri nyt aika hyvältä. Olen pitkästä aikaa raaskinut ostaa leikkokukkia ja fiilistellyt kotitoimistopäivinä villapeiton alla.4. Alkoholinkulutus on ollut tammikuussa todella vähäistä, sen sijaan olen fiilistellyt erilaisia alkoholittomia vesiä ja limsoja. Viimeksi nappasin K-kaupasta ruotsalaista raparperi-juomaa, jota en ole vielä raaskinut avata!

5. Saimme tammikuussa kotiimme muutaman vintage-ihanuuden: neljä Artekin 68-tuolia sekä muutamia Arabian astioita. Olen tämän kodin myötä entistä ihastuneempi kierrätettyihin asioihin, varsinkin niihin, joilla on ikää minua enemmän. Myös ympäristö kiittää, kun uuden sijasta vanha pääsee kiertoon.


Lisäksi haluan vinkata teille muutamasta sivusta, joiden tekstien lukemisesta (sekä kuvien katselusta) olen nauttinut erityisesti tässä tammikuussa:

Sunnuntaimedia
Missä olet Laura
Sugar Universe

2 comments:

  1. Hei kiitos, Ida, maininnasta! Bongasimme tämän vasta nyt, mutta aivan mahtavaa että olet viihtynyt. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos teille ihanista jutuista ja kauniista sivustosta! <3

      Delete

© Happy daysAll rights reserved