Tänään lautasella: Nyhtökauratacot

09/05/2017Tacot best, eikö niin?

Tässä tulisi jakoon yksi gluteeniton kasvisvaihtoehto seuraavalle kerralle, kun tacohammasta alkaa kolottamaan! Salaatinlehti lättynä on ollut käytössä jo useamman vuoden, parhaiten tähän toimii iso ja tarpeeksi jämäkkä cosmopolitan-salaatti. Jottei aivan liian terveelliseksi menisi, niin nyhtökaura saa mausteekseen hikkorisavustettua ja fariinisokerilla tuunattua barbeque-kastiketta – tämän niksin opin siskoltani ja hänen mieheltään, jotka ovat kokeneita matkaajia niin Jenkeissä kuin Meksikossakin.

Tahmainen nyhtökaura saa seurakseen raikasta mangosalsaa, avokadoa, kurkkua, ranskankermaa, limeä sekä tietenkin läjäpäin korianteria. Sitten vain suuhun ja salaatinlehteä rouskuttelemaan!Nyhtökauratacot
4–6 tacoa

Nyhtökauratäyte
1 paketti maustamatonta nyhtökauraa
muutama ruokalusikallinen Hickory & Brown Sugar -kastiketta

Lisää pannulle reilusti öljyä ja paista nyhtökauraa hetki. Lisää kastike, sekoita tasaisesti nyhtiksen sekaan ja anna muhia miedolla lämmöllä hetki.


Mangosalsa
1 kypsä mango
chiliä
korianteria
limemehua
(punasipulia, jos et ole samanlainen sipulinvihaaja kuin minä)

Leikkaa mango pieniksi kuutioiksi ja lisää mangon sekaan pieneksi pilkottu chili (ja punasipuli). Silppua mukaan kourallinen korianteria ja lorauta mukaan hieman limemehua.


muut täytteet
avokadoa
kurkkua
ranskankermaa
limemehua
korianteria

cosmopolitan-salaatin lehtiä

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved