Importance of a (beautiful) phone

17/05/2016Kun viime vuonna ryhdyin sivutoimiseksi yksityisyrittäjäksi, ymmärsin älypuhelimen tarpeen aivan eri tavalla. En koe olevani puhelin- tai someriippuvainen (minulle ei ole mikään ongelma olla useita tunteja ilman puhelinta enkä ole pitkiin aikoihin selaillut somekanavia peiton alla ennen nukkumaanmenoa), mutta onhan tuo erittäin tärkeä työväline tässä duunissa.

Se, että pystyn vastaamaan välillä panikoiville asiakkailleni myös ollessani pois kotikoneen äärestä tai julkaisemaan liveksi blogin vuorokauden vaihtuessa keskellä Turun vappumeininkejä, on tärkeää.Ja nyt kun puhelimestani on tullut tärkeä työvälineeni, tulee sen olla hyvin suojattu ja kaunis (no tätä sen on pitänyt olla ehkä ennenkin). Tuen mielelläni suomalaista designia ja yrittäjyyttä, enkä epäröinyt hetkeäkään kun sain yhteydenoton alkuvuodesta perustelulta Valkia designilta.

Valkia on Oulussa sijaitseva yritys, joka valmistaa kuoria niin iPhone- kuin Samsung-puhelimille. Valitsin itselleni valikoimista kiiltävän Meri-kuoren, johon olen ihastunut täysin. Kuori tuntuu hyvältä käsiin, ja ulkonäkö on kerännyt kehuja yhdeltä jos toiselta ystävältäni.

Tällä kelpaa naputella viestejä – ja ehkä sujauttaa myös rekvisiitaksi valokuvastailauksiin. Valkian tyypit olivat myös sen verran huippuja tyyppejä, että antoivat minulle alennuskoodin jaettavaksi teille kaikille.

Koodilla
HAPPYDAYS16
saatte ilmaisen toimituksen maailmanlaajuisesti.

Koodi on voimassa sunnuntaihin 22.5.2016 kello 23.59 asti.


Yhteistyössä Valkia Design

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved