Not so ready for the new season

12/09/2015

Tulin juuri kaupungilta kotiin. Uskomatonta on, että reissulla tuli hiki – siitä huolimatta, että on syyskuun puoliväli, takki jätettiin kotiin ja jalassa oli vain ballerinat. Olen aivan tohkeissani tästä kesän paluusta, mutta samalla haikein mielin. Tiedän, että nämä ovat vain poikkeuksellisia muutamia päiviä, ja kohta se kammoksumani syksy ihan oikeasti alkaa.

Olenko kertonut teille koskaan, että en pidä y h t ä ä n pimeästä, kylmästä, vesisateesta, lumesta, kylmästä tuulesta, loskasta enkä umpiharmaasta säästä. Toisin sanoen, en siis pidä syksystä enkä talvesta. (Muutamia poikkeuksellisia päiviä näiden vuodenaikojen aikana löytyy, mutta noin niinkuin yleisesti.) En myöskään ole koskaan ymmärtänyt syysmuodin hehkutusta tai unelmointia ihanista illoista sohvannurkassa kynttilät palaen.

Itse haaveilen jatkuvasta auringonpaisteesta, hiekasta varpaiden alla ja pienistä hikipisaroista otsalla.Vaikka mennyt kesä oli säiden puolesta lyhyt, ehti siihen mahtua paljon kaikkea hyvää. Sellaista oikeaa kesätekemistä, jota aina ennen kesää suunnittelen tekeväni, ja joita pinnailemani kuvat Pinterestissä ovat täynnä.

Nyt näiden muistojen (ja kuvien) voimalla mennään aina seuraavaan kesään asti, ja samalla jo salaa suunnitellaan ensi vuoden puuhailuja. Näin eräs päivä Herbinan uuden mainoksen, jossa on juuri sellainen täydellinen kesäfiilis. Noin minäkin kesäni vietän – pyöräillen, ystävien kanssa ollen, piknikillä istuen. Pisamat nenällä ja suu jatkuvassa virneessä.Pohdin suuntaavani jo heti alkuviikosta kauppaan kyseisiä tuotteita ostamaan. Jos näitä tyrnimehua ja appelsiininkukkavettä sisältäviä tuotteita käyttämällä saan palan tuota kesäfiilistä ja auringonpaisteen huolettomuutta päiviini myös keskellä pimeintä talvea, niin olen myyty.


Yhteistyössä Herbina

3 comments:

 1. Hei, mistä mahtaa olla ostettu tuo tuolla blogin sivupalkissa instagram kuvissa näkyvä harmaa paita, jossa on noita "korukiviä" ommenltuna?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Paita on Hennesiltä, mutta se on ostettu jo useampi vuosi sitten. Eli ei valitettavasti ole tällä hetkellä kaupoissa :|

   Delete
 2. ihana tunnelma mainoksessa ! :) ja kiva postaus muutenkin, täällä toinen joka ei oikein innostu syysmuodista vaikka neuleihminen oonkin... ja nykyään talvikin on ihme loskamustaavesisadetta, niin siitäkään ei voi tykätä. ärr.

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved