New in: light tops and classic ballerinas

01/07/2014



Lähiaikoina on tullut tehtyä muutama ihan mahtava vaatehankinta, joista jaksan yhä olla innoissani. Kävin kesälomani alussa kiertelemässä alennusmyyntejä niin Helsingissä kuin Tallinnassakin, mutta perinteiseen tapaan suurin osa kassalle päätyneistä tuotteista oli normaalihintaisia... Aleksanterinkadun Filippa K:lta löysin kuitenkin alennuksesta vaaleanharmaan, pehmoisen puuvillaneuleen, joka on kyllä ollut tässä Suomen "kesässä" jo useamman kerran käytössä.



Tallinnan Massimo Duttilta ostin puolestaan ihanan paksun palmikkoneuleen, jossa söpönä yksityiskohtana on niskaan solmittava rusetti. Samaisesta lempparikaupastani hankin myös tulevaa syksyä ajatellen tummansinisen tikkitakin, joka kyllä sekin on päässyt jo käyttöön viime viikonlopun hyisessä sadesäässä...

Kampin Companys-liikkeestä puolestaan tarttui mukaani vaaleanharmaa Soaked in Luxuryn t-paita. Tähän asti paita on tuntunut ja vaikuttanut kovin hyvältä, mutta vielä etsiskelen sitä täydellistä t-paitamallia. Täytyy varmaan minunkin testata ne kuuluistat J.Crew'n paidat...?



Yksi alennusmyyntien löytöhaaveistani olivat simppelit mustat nahkaballerinat. Tällä kerta ei kuitenkaan tärpännyt (en meinannut löytää vaativia kriteerejäni täyttäviä ballerinoja myöskään ennen alennusmyyntejä...), joten päädyin marssimaan Espan Pretty Ballerinas -puotiin. Sieltä kassan kautta kannoin kotiini pehmeät, nahkaiset ballerinat, joilla on kyllä kelvannut astella.

Itse olen siis kovin tyytyväinen lähiakoijen hankintoihin, ja mikä parasta, myös pörröpalloinen assistenttini näyttää hyväksyneen ostokseni... ;)

7 comments:

  1. Oi, ihania juttuja ja tuo söpöliini <3 Löysin vasta Kampista tuon Companys-liikkeen ja se oli kyllä hyvä löytö, vaikkei (vielä) mitään mukaan tarttunutkaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Companys on ihana liike! Siellä tulee aika usein pyörähdettyä, mutta häkellyn aina kivojen juttujen määrästä niin, että melkein aina lähden kotiin tyhjin käsin... :D

      Delete
  2. Ihania juttuja oot löytäny :) ja toi hauvavauvva on kyllä niin söpö <3 sitä tekis mieli vaan rapsutella ja halia.

    -Maria

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Maria! Ehkä tekin Midin kanssa kohta tapaatte, niin pääset rapsuttelemaan ja halimaan :>

      Delete
  3. Voi mikä söpöliini siellä makoilee :-) ihania juttuja oot löytänyt!

    ReplyDelete
  4. Ihana toi ensimmäinen kuva ^.^ Voin muuten suositella lämpimästi Tamariksen rusetillisia mustia nahkaballerinoja, kestäviä ja edullisia (reilu 50 e pari). Mulla on jo toiset menossa :) Harmaissa t-paidoissa fanitin ennen Cossia, mutta nykyinen suosikki on löytynyt ihan H&M:ltä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vinkistä, täytyykin tutustua noihin Tamariksen kenkiin! Henkkamaukan teepparit ovat täälläkin olleet testissä, samoin COSin, mutta aina niistäkin on jotain vikaa löytynyt... Ehkä taidan olla vain liian kriittinen...? :')

      Delete

© Happy daysAll rights reserved