An evening at Lonna island

23/07/2014Viime viikolla oli ehkä yksi kesän mieleenpainuvimmista illoista, kun tavattiin blogityttöjen kanssa kauppatorilla ja hypättiin Lonnaan vievään pikkupaattiin. Menomatkalla taivas näytti hieman pahaenteiseltä, mutta loppuen lopuksi Suomen kesä näytti taas parhaita puoliaan, ja saimme nauttia lämmöstä, kesätuulesta ja upeasta auringonlaskusta Helsingin yllä.


kuva: Jonna / Jonnamaista


kuva: Ninnumaaria / Livin up a notch


vasen kuva: Ninnumaaria / Livin up a notch

Lonnan on entinen miinanraivaussaari, ja pikkuiren saari on vanhoine tiilitaloineen mitä herttaisin tapaus. Istahdimme istumaan iltaa Ninnumaarian, Jonnan, Lilin, Caran, Mariannen, Emmin, Lindsayn ja Kirsin kanssa saaren itäpuolen rantaan, ja sieltä ihastelimme merellistä Helsinkiä, ohi lipuvia laivoja sekä sitä, miten tutuilta ihmisiltä kaikki paikalla olevat tuntuivat, vaikka osaa tytöistä näin itsekin vasta ensimmäistä kertaa netin ulkopuolella.
kuva: Lili / Lili's

Saimme iltaa varten maisteltavaksi Norex Spirits Oy:ltä muutamia juomia, jotka maistuivat oikein hyvältä ja tuntuivat sopivan lämpimään kesäiltaan. Skumppapullosta laseihin poksahteli Parés Baltà Brut B:tä ja valkoviininä oli raikasta Live-a-Little Wildly Wicked Whitea - molempia voimme suositella koko seurueen toimesta!
Olimme varanneet illaksi pöydän myös Lonnan ravintolaan, mutta tästä ajattelin kirjoittaa muutaman sanasen aivan omaan postaukseensa. Ruokailun jälkeen hyppäsimme taas yhteyslauttaan, jossa nauroimme vedet silmissä ja sovimme, että tällainen ilta on ehdottomasti otettava uusiksi! Upean auringonlaskun saattelemina palasimme takaisin mantereelle, josta jatkoimme iltaa vielä vähäksi aikaa Teatteriin. Sieltä hipsimme sitten jokainen vuorollamme kotiin, ja vaikka ilta venyikin tavalliseen tiistai-päivään verrattuna pitkäksi, ei seuraavana aamuna töissä haitannut, vaikka hieman väsytti.

Kiitos tytöt, ja toivottavasti nähdään pian uudestaan! ♥

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved