At the breakfast table

20/07/2014



Huomenta murut! Toivottavasti kaikilla on ollut tähän mennessä mukava viikonloppu. Täällä vietettiin eilen aika laiska päivä, lähinnä tuulettimen edessä viileintä kohtaa etsien. Aamupala syötiin lähempänä lounasaikaa ja kahvia juotiin vielä monta tuntia. Aamupalapöytään laitoin toiveiden mukaisesti jotain raikasta ja terveellistä, ja jääkaapin sisällöstä sainkin kaivettua yhden tämän kesän parhaista brekkareista:

kookosöljyssä paistettu munakas välissään höyrytettyä parsakaaalta ja kirsikkatomaatteja, avokadoa, vesimelonia, leipäjuustoa & mansikoita sekä muutama lusikallinen kreikkalaista jugurttia banaanin, mansikoiden, auringonkukansiementen ja pellavansiementen kanssa.

Tällä setilä lähtee päivä varmasti hyvin käyntiin ja katoaa myös jäätelöstä sekä siidertistä aiheutunut kesäpöhnä!

6 comments:

  1. Oi näyttääpä herkulliselta :)

    ReplyDelete
  2. Oh Lord, miten hyvältä tuo parsakaalimunakas näyttääkään!! Tuollaisen kun personal chef voisi mulle joka aamu loihtia, niin olisin aika onnellinen :) Itse kun harvoin jaksan pannun kanssa aamusta ruveta härkkimään, ainakaan näin kesällä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itse olen ruennut melkein joka aamu paistelemaan munakkaita, kun pääsee moodiin niin yllättävän nopeasti ne valmistuvat! :) Ja nälkä pysyy poissa pitkälle päivään, mikä on parasta. Kesällä kyllä meinaa olla tarpeeksi lämmin ilman ylimääräisiä paisteluitakin... Mutta suosittelen kokeilemaan vaikka joku viikonloppu! :)

      Delete
  3. Ai että näyttää hyvältä:-)

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved