On my plate: Berry chia pudding

08/02/2014



Heippa ja oikein kivaa lauantai-iltaa! Itse pääsin vasta vähän aikaa sitten laahustamaan lauantaibrunssilta kotiin, ja vatsa on edelleenkin ihan pallo kaikista herkuista! Ajattelin kuitenkin tulla vinkkaamaan teille taas yhdestä aamupalakeksinnöstäni, josta olen ollut tällä viikolla erityisen innoissani.



Näin Pinterestissä (yllätys) kuvan vadelma-chiahillosta, ja siitä sainkin idean marjaisesta chia-vanukkaasta! Resepti on aivan superhelppo ja nopea, ja tietenkin tämä herkku on gluteeniton, maidoton, vege, ravintoarvoiltaan superpommi ja mitähän kaikkea... Kokeilkaa ihmeessä, tämä on namia!

Sekoita chia-vanukkaan (vedessä tai vaikka mantelimaidossa turvotettuja chia-siemeniä) joukkoon hieman jauhettua vaniljaa sekä acai-jauhetta. Murskaa erillisessä kulhossa esimerkiksi mortellin survimella sulatettuja pakastemarjoja (itselläni oli tässä mansikkaa, mustikkaa, mustaviinimajaa ja punaviinimarjaa). Lisää marjasose chia-vanukkaan joukkoon ja lorauta joukkoon halutessasi hunajaa tai agave-siirappia.

2 comments:

  1. NAM! Pitäis käydä pikimmiten hakemassa säkkiä chiaa (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todellakin kannattaa kokeilla, äkkiä chiaa hamstraamaan! :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved