My livingroom

08/04/2013Olen saanut toiveita koti-postausten tekemisestä, ja nyt pääsen taas vähän esittelemään tätä pientä mutta kovin rakasta asuntoani! Kettiötä esittelin jo aiemmin talvella, ja nyt olisi olohuoneen vuoro! Asunnon suuntaa-antavan pohjapiirrustuksen sekä ikiaikaisia kotisuunnitelmia voi käydä kurkkaamassa täältä.Asuntoon vaihdettiin siis muuton yhteydessä pähkinälaminaatti kulahtaneen sinisen muovimaton tilalle. Myös kaikki seinäpinnat maalattiin. Sain vihdoin myös poistettua keittiön ja olohuoneen välissä olevan oven (se oli käännetty saranoiltaan ja tilkattu silikoonilla kiinni), joten nyt keittiö ja olohuone ovat yhteydessä toisiinsa, eikä keittiö ole enää pieni pimeä koppi. Nyt kevätaurinko pääsee valaisemaan myös keittiötä, eli tykkään!Kalusteet ovat tällä hetkellä aika Ikea-painotteisia, sillä en ole saanut vielä niitä muita hankittua... Valkoinen rahi on Askosta ja toimittaa tällä hetkellä sohvapöydän virkaa, kunnes saan hankittua Hayn valkoisen tarjotinpöydän. Ruokapöydän ylle on myös suunnitteilla BoConceptin Kuta-valaisin, mutta sekin kaupassa vielä muhii... Ruokapöydän tuolit minun on tarkoitus hioa ja lakata vaaleaksi, mutta tällä hetkellä menevät vielä noin koivuisena. Huh, kuulostaapa keskeneräiseltä!

Miltäs teidän silmäänne vaikuttaa tämä pesäni? Kyselkää jos haluatte jonkin tuotteen alkuperästä tietoja, en jaksanut ihan kaikkea tähän listailla :) Pahoittelen myös ryppyistä sohvakangasta, se on Mr. Puppyn tulon jälkeen kokenut yhtä sun toista...


// Let me present to you: my livingroom! Some of you have asked more home posts, so here you go :) You can see my kitchen here and the layout of the apartment here!

14 comments:

 1. Kaunista ja harmonista! :)

  ReplyDelete
 2. ihanan näköstä :))) itekki tykkään ko on valkopainotteista :D

  http://imagineknowing.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Valkoinen on kyllä kiva, siihen voi yhdistää niin helposti kaikkea muuta :)

   Delete
 3. kvialta näyttää :) nii onks toi nykyään sit "avokeittiö" eikä keittokomero niinku silloi ku mä oon viimeks vieraillu tuolla ? huh varmaa kiva duuni repiä jotain ovea irti seinästä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo periaatteessa avo! Siinähän on se tyylikäs ikkunakin vielä :D Vähän on seinää välissä, mutta aika eri fiilis kuin ennen :)
   Yksi viikonloppu siinä repimisessä meni, superrasittavaa touhua! :D

   Delete
 4. Voi näyttää ihanalta! Niin valoisaa ja raikasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kelli! :) Ihana kun on nyt tuota auringonvaloa, niin valoisalta tosiaan tuntuu!

   Delete
 5. Kauniin valoisia kuvia! Ja tuo seinän väri on ihana, kivaa vaihtelua perusvalkoiselle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :> Ostin tuon vihreän maalin jo edelliseen asuntooni, ja tykkäsin siitä niin paljon että halusin ylijääneellä maalilla maalata vielä tämän seuraavankin! :)

   Delete
 6. Ihanalle näyttää :) Valoisaa ja harmoonista.

  ReplyDelete
 7. Hei mistä tuo ruokapöytä on? On ihanan keveän näköinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Pöytä on Ikean jatkettava Bjursta: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00204747/
   Olen tykännyt paljon ja pintakin säilynyt nyt parin vuoden käytön jälkeen hyvänä.

   Delete

© Happy daysAll rights reserved