Where to stay in Nice?

2014/01/29Hei te kaikki ihanaiset maailmanmatkaaja lukijani! Tarvitsisin nyt hieman jeesiänne: olemme lähdössä tyttöjen kanssa elokuun lopussa taas etelän lämpöön, tällä kertaa Provenceen. Ennen maatilalle asettumista olemme kuitenkin muutaman yön Nizzassa tuoksuttelemassa Välimerta ja Rivieran menoa. Koska tuolloin on vielä sesonkiaika, ovat kaikki minun tietämäni hotellit (ja nekin kaikki ok tapaukset, jotka ovat esim. Bookingin kautta löytynet) suhteellisen kalliita. Sesongin takia myöskään löytämämme Airbnb:t eivät majoita vain kahdeksi yöksi... Olisiko teillä vinkata edullisia majapaikkoja Nizzan keskustassa, esimerkiksi hyväksi havaittuja ja siistejä hostelleja? Tarkoituksena (ainakin itselläni) on käydä majapaikassa vain nukkumassa, kaiken valveillaoloaikani haluan huidella pitkin kujia ja toreja, Promenade des Anglaisia ja hurmaavia kahviloita.

Eli siis, nyt kaikki vinkit Nizzassa majoittumisen suhteen jakoon!

(Kuva muuten on otettu edelliseltä Nizzan visiitiltäni vuodelta 2008! Alkaakin olla jo aika suunnata sinne takaisin...)


// Me and my friends are travelling to Nice, France in August. Any good hostels you can recommend?

6 comments:

 1. Suosittelen ehdottomasti Appart'City Nice Acropolis huoneistohotellia! Siellä kolme kertaa majoittuneena voin lämpimästi suositella, todella siisti ja kivan lyhyt kävelymatka keskustaan :) Ratikkapysäkkikin ihan vieressä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkistä, Katrine! Otamme ystävien kanssa tuon mainitsemasi paikan tutkiskeluun! :)

   Delete
 2. Heipsan

  Viime kesänä 4-hengen porukalla Nizzassa ja Best Western Alba oli varsin hyvä sekä sijainniltaan, että muutenkin. En osaa arvioida hintaa siltä kannalta, olisiko se teistä ok. Kesäkuun lopussa la-su yö oli neljältä hengeltä n. 170,- suite duplex -huoneessa ilman aamupalaa. Itse voisin käyttää samaa hotellia uudelleen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Täytyy käydä kurkkaamassa, kiitos kovasti vinkistä! :)

   Delete
 3. Voi kuulostaa ihanalta matkalta! :) Itsekin suuntaan Rivieralle toukokuussa ja myös Nizzassa on ehdottomasti käytävä tälläkin kertaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riviera on kyllä ihana paikka! Varsinkin rannikon pienemmät kylät ovat todella herttaisia :) Toivottavasti teillä tulee ihana reissu!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved