October via instagram

2013/11/06Sydämiä satelee Kalliossa // Ihana Töölönlahti // Aamupalalla pannukakkujen ja Trendin kanssa
Pikaiset espressot nassuun ja menoksi // Kukonpoika odottelee uuniin pääsyä... // Erään sunnuntain yllätysvieras<3Aamuratikassa matkalla Hullareille silmät ristissä // Päiväuniaika! // Kreisiviikon päätteeksi rauhoittumista ja viiniä
Kanniston leipomo avasi Hakaniemeen, jee! // Postia Sininkalta // Lounaalla FratellossaPoikien kanssa lenkillä // Lauantai-illan puuhia... // Kaffea ja Fauchonin suklaata
Lahdessa ehti olemaan jo talvikin! // Iloisia aamulenkkeilijöitä // Ja iloinen possu...


id_nosto
Brunssilla Sunnissa // Uusi vauva, iPhone 5S // Edelleen brunssilla
Lounassalaatit pakattuna // Herra Paddingtonin kanssa ulkoilemassa // Sohvapöytä pääsi kotiin, vihdoin!


PS. Kai olette jo huomanneet uuden radiokanavan, Loopin, joka hyödynsi myös Instagramia hienosti ennen julkistusta? Kädetilmaan!

7 comments:

 1. Kehaisit Instassa iPhone 5S:n kameraa, haluaisitko avata enemmän mikä tekee siitä huipun verrattuna edellisiin malleihin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Itselläni oli aiemmin siis iPhone 4, ja suurin ero tähän 5S verrattuna on varmaankin megapikseleissä! 4:ssa (ja 4S:ssä) niitä oli vain 5, kun 5S:ssä on 8, 1,5µ pikseleillä.
   Lisäksi aukko on tehokkaampi, 4S:ssä se on f/2.4, kun uudessa f/2.2 (iPhone 4 tietoja aukosta en edes löytänyt..).
   5S:ssä on myös kuvanvakain uutena toimintona, jota ei aiemmissa ole ollut. Ja mielestäni toistaa värejä paremmin, esimerkiksi hämärässä sisätiloissa (valo hehkulampuista ei ole sellaista kirkkaanpunaista). Lisäksi salamassa on muutoksia, mutta itse en paljoa salamaa käytä... Tietenkin neloseen verrattuna tässä on myös esim. panoraamakuvaus (se kyllä on saatavilla jo 4S:äänkin) ja slow-motion -videokuvaus (HD-videota 1080p, kun 4:ssa vain 720p).

   Haha, toivottavasti sait tästä jotain irti! :D Sisäinen nörttini taas innostui...

   Delete
  2. Voi kiitos kattavasta vastauksesta! :) Päivitin eilen 4S:n 5S:ään ja en malta odottaa, että pääsen viikonloppuna testailemaan kameraa oikein urakalla.

   Delete
 2. Hei, haastoin sinut blogissani :) http://bellanan.blogspot.fi/2013/11/minut-on-haastettu-sinut-on-haastettu.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyykin käydä kurkkaamassa! :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved