Weekend wanties: knitwear

2013/09/29

Tein kuluvalla viikolla ratsausta vaatekaappeihini; siirsin hyllyiltä kesäsimmät hepenet pois ja latasin muutamia syksyisempiä (talvisempia?) vaatteita tilalle. Tein samalla hieman taustatutkimusta Lilliltä saamaani haasteeseen, ja huomasin vaatekaapissani suhteellisen suuren aukon neuleiden ja eritoten neuletakkien kohdalla! Itseltäni taitaa tällä hetkellä löytyä jopa kaksi neuletakkia, eikä niiden umpineuleidenkaan määrä laskujeni mukaan kauheasti viittä ylitä. Kylmemmillä säillä neuleet ovat ihanteellisia töihin, ja ajattelinkin tällä A/W-kaudella panostaa muutamaan sellaiseen. Kävin Massimo Duttilla (netissä) pyörähtämässä, ja siltä löytyikin vaikka mitä kivaa pehmoista paitaa!


Smocked gardigan // English Knit long cardigan with pockets // Cape with side buckles
100% cashmere long sweater // Cape sweater // Round neck sweater

Ilokseni huomasin, että Massimon neuleissa on todella hyvät valmistusmateriaalit! Esimerkiksi ruskea English Knit on 55 % mulperisilkkiä, 40 % puuvillaa ja 5 % cashmerea, sininen Cape sweater on 95 % villaa ja 5 % cashmerea, harmaa Round neck sweater on 45 % puuvillaa ja 55 % mulperisilkkiä! Ja hinnatkin ovat mielestäni kohtuulliset luonnonmateriaaleihin nähden. Onko teillä muuten kokemusta Massimon villaneuleista? Itselläni olisi tavoitteena saada pientä tilausta tehtyä heidän nettiputiikkiinsa lähikuukausina (toimitusosoiteeksi Keski-Eurooppa, eivät valitettavasti vielä toimita Suomeen :/)...

5 comments:

 1. Mulla on MD:ltä ostettu pellavaneule ja oon tykännyt siitä kovastikin ja hyväksi todennut! Tosin näin viileillä keleillä se ei oikein lämmitä, mutta kesällä oli kovassa käytössä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva kuulla! :) Munkin muutamat Massimon tuotteet on olleet käytössä tosi laadukkaita, joten luultavasti linja jatkuu myös neuleissa :)

   Delete
 2. oi että mitä ihanuuksia, voisin kotiuttaa vaikka kaikki :-)

  ReplyDelete
 3. Ihania neuleita! Itse olen villatakkien ja neuleiden suuri fani, kaapista löytyy kyllä monenmoista pusakkaa jo :) silti voisin ottaa itselleni vielä ainakin English Knitin ja vaaleanruskean cashmere sweaterin! Neuleita ei voi olla koskaan liikaa, ainakaan näin Suomessa :-)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved