This lazy Sunday morning

2013/09/22Että rakastan näitä rauhallisia aaamuja! Ja rauhallisia viikonloppuja, myös. Eilisen suurena ohjelmana kävin kiertämässä muutaman ruokakaupan keskustassa (Punnitse & Säästä, Kampin K-Supermarket, Anton & Anton...) ja kotiuduttuani herkkukassien kanssa saatiin Midin kanssa yövieras iltaa vihdyttämään. Illalla käytiinkin leffan päätteeksi Midin ja Ticon kanssa kolmisteen vällyjen väliin tuhisemaan ja aamulla veljesten painihetki herätti ensimmäisen kerran 4:50... Onneksi pojat nukahtivat vielä uudelleen ja seitsemän aikoihin ampaistiin reippaalle aamulenkille hiljaiseen Tokoinrantaan. Sen jälkeen viikonloppujen paras asia, eli pitkä ja maukas aamiainen, jota voi jatkaa vielä toisella kahvikupposella sängyssä.Viikonlopun soundtrackina on toiminut perjantaina ilmestynyt Kuka muu muka, ja levyltä varsinkin Samuli Edelmanin kanssa tehty Parempi mies on jotenkin kolahtanut fiiliksellään hyvin. Ei voi kuin ihmetellä ja nostaa hattua kotikaupungin Jarelle siitä mihin hän päässyt! Muistan edelleen, kun vuonna 2004 käytiin Lahden Kasisalilla ystäväni kanssa 5th Elementin levynjulkkareissa - itselläni oli päässä punainen lippis ja meno oli kova. Vanhoja aikoja muistellessa kuuntelin myös tuon levyn suosikkibiisiäni (Tarina Siit Jäbäst) sekä ensimmäisen soloalbumin Sikaryhmää.Nyt pojat nukkuvat päiväunia, ja itse voisin hyökätä tiski- ja pyykkivuorten kimppuun. Ja keittää vaikka vähän lisää kahvia - sain eilen taas espressovarastoja täydennettyä. Ihanaa sunnuntain jatkoa siis kaikille, pitäkäähän kivaa!


// A lazy Sunday morning - just the way I like! Me and the boys have taken it easy.

4 comments:

 1. Kauniita kuvia ja niin rento tunnelma! Oli ihana herätä vihdoin auringonpaisteeseen, kun sitä ei ole viikkoon näkynyt...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin oli! :) Harmi vain, ettei auringonpaisteesta ollut tänään enää tietoa... :|

   Delete
 2. Onko mahdollista että tekisit postausta ruokatottumuksistasi?Mistä löydät reseptejä yms :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Ninni! Kirjoittelin alkuvuodesta postausta ruokailutottumuksistani yleisesti tässä postauksessa: http://happydaysida.blogspot.fi/2013/04/about-food.html, kannattaa käydä kurkkaamassa. Voisin kyllä kirjoitella vähän päivitettyä tietoa ja vaikka juttua noista kokkailuinspiraatioista myöhemmin, kiitos ideasta! :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved