Sketches

2013/09/06

Löysin vähän aikaa sitten App Storesta ohjelman nimeltä Tayasui Sketches. Puolikuntoisena kotona oleillessani innostuin piirto-ohjelmasta ilmeisesti hieman, ja ennen lomalle lähtöä sormi suhikin ahkerasti iPadin näytöllä! Muun muassa seuraavanlaista sain aikaiseksi...(tuo ruskeahko pallero esittää pasta-kastikkeeseen tarvittavaa kananmunaa, ei perunaa...)Olin yläasteella kuvisluokilla, ja sain tuona aikana piirtämisestä enemmän kuin tarpeekseni. Sen jälkeen en ole suuremmin piirrellyt tai maalaillut, mutta tämän appin ansiosta olen taas ihan innoissani! Eivät nuo aiheet nyt kovin omaperäisiä ole olleet, mutta pääasia taitaakin olla siinä itse tekemisessä ;) Muutenkin tykkään tuon appin monipuolisuudesta, sillä kun voi luoda kaikenlaista. Ajattelinkin jossain vaiheessa testailla sen kanssa esimerkiksi bannereiden tekoa tai itsekirjoitetun tekstin yhdistämistä kuviin (onnistuu maksullisella versiolla). Jos sielä jollakulla heräsi mielenkiinto, niin App Storesta löytyy hakusanalla sketches ja Applen nettisivuilta voi kurkata ohjelmasta lisätietoa täältä!

2 comments:

  1. Kiitos vinkistä! Hienoja kuvia olet tuolla saanut aikaan :) Minäkin olin joskus enemmän kiinnostunut piirtelystä ja kuviksen ope oli aina sitä mieltä, että pitäisi hakea taidelukioon :D Se ei ollut ihan minua varten, mutta silloin tällöin on hauska jotain huvikseen piirrellä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Emmi! :) Itsekin tykkään kaikista piirtelyistä ja askarteluista, mutta ei minustakaan kyllä ihan taiteilijaa olisi tullut, heh ;)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved