Next: Tuscany

2013/08/30

Laukut alkavat pikkuhiljaa olla pakkattuina ja lomafiilis käsinkosketeltavissa. Lauantai-aamuna aikaisin suuntaan lentokentälle ja sieltä lennämme ystävieni kanssa Firenzeen, josta puolestamme jatkamme muutaman kymmenen kilometriä autolla vuokrattuun taloomme. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja ongelmitta, eilen iskeneessä poskiontelontulehduksessa on minulle ihan tarpeeksi kestettävää! Tämän tiedon mukaan meillä ei ole vuokratalolla nettiä, joten tällä kertaa en kehoita teitä seurailemaan ajankohtaisia kuulumisia Instagramissa ;) Viikon nettitauko tekee kyllä varmasti hyvää, ihana keskittyä loikoilemaan uima-altaalla hyvän kirjan kera tai seikkailemaan Toscanan maaseudulla viiniä etsiessä!

Palataan siis aktiivisesti linjoille noin viikon päästä, a più tardi!


// I'm off to Tuscany for a week with my friends. There's no Internet connection, so the blogs stays silent for a while. See you later!

6 comments:

 1. Minkälaisia matkasuunnitelmia teillä on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei olla mitenkään lyöty lukkoon reissun ohjelmaa, mutta ainakin läheisellä viinitilalla käydään, ja varmaan lähialueen kaupungeissa (Firenze, Pisa, Siena...). Tietenkin lähikylissä pörräilyä markkinoita katsoen ja ihan vaan uima-altaalla löhöilyä! :)

   Delete
 2. Kuulostaa aivan ihanalta reissulta! Eli oikein hyvää matkaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, reissu olikin mitä mainioin! :)

   Delete
 3. Voi, täydellistä! Italia on niin ihana!
  Reissuraporttia odotellessa... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se Italia aika ihana oli... ;)
   Reissuraporttiin juuri voimia keräillään, katsotaan milloin saan ensimmäistä osaa ulos asti!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved