Sorpresa!

2013/07/31Siskoni mies lähti vaihtoon Meksikoon, ja kuten kerroin Happy Friday -postauksessa, järjestimme hänelle yllätysjuhlat. Yllätys onnistui täydellisesti, eikä juhlasankari osannut vielä aavistaa juhlien sijaintia tai luonnetta edes autossa silmät sidottuna istuessaan!

Päävastuussa juhlista olivat oma siskoni sekä sankarin sisko, itse tulin kuvioon vähän myöhemmin mukaan ja otin työkseni lähinnä askarteluun ja somistukseen liittyviä juttuja. Teemana meillä oli tietenkin Meksiko, joka olikin hyvä teema! Sen ympäriltä oli kiva keksiä ruokia, juomia ja värikkäitä somisteita, ja kaikkia oli suhteellisen helposti saatavilla. Nappi valinta, siis!
Juhlien parhaat jutut olivat ehdottomasti terassille rakennettu baari sekä juhliin ostettu pinjata! Baarissa tarjoiltiin mitä parhaimpia mojitoja ja margaritoja, joista haaveilin vielä kuumana lauantai-iltanakin... Baariin oltiin drinkkimestarille kerätty oikein kunnon välineet, joista suurimman osan olin edellisestä työpaikastani saanut. Tietenkin tuoreet mintut ja sitrushedelmät vielä kruunasivat juomapuolen!

Pinjataan mietimme aika kauan sisältöä, ja loppuen lopuksi päädyimme yhdistämään läksiäislahjan tähän ohjelmanumeroon. Laitoimme kolehdin kiertämään, ja lopputuloksena oli pinjata täytettynä yhden sekä viiden dollarin seteleillä! Tämän jälkeen lavastettiinkin sitten poikien kesken muutama uin rahassa -kuva, kuten asiaan kuului... Olimme rakentaneet juhlapaikalle myös photo boothin kuvausrekvisiittoineen, jossa vieraat saivat käydä hassuttelemassa ja jättämässä viestejä juhlien sankarille. Niitä en viitsi tänne laittaa jakoon, mutta oman testikuvani voi käydä kurkkaamassa Instagramini puolelta täältä.
Ruokana meillä oli näissä juhlissa burrito buffet, jossa jokainen sai kasata lautaselleen mieleisensä burriton täytteineen. Olimme tehneet itse muunmuassa papumuhennosta, paistettua broileria, tomaatti- sekä maissisalsaa, guacamolea, lime-korianteririisiä ja sekoituksen paistetusta vihreästä paprikasta ja punasipulista. Alkupaloiksi ennen ennen ja jälkeen sankarin paikallesaapumisen oli tarjolla nahcoja salsan, guacamolen ja crème fraîchen kera. Keksin kähveltää Patronasta idean ja laittaa nuo nahcosipsit tarjolle yksittäisiin eväspusseihin - näin vieraat pystyivät ottamaan istumapaikalleen mukaan oman pussin, eikä kaikkien tarvinnut notkua yhden nahcokulhon äärellä. Pussiin sai helposti myös lisättyä mieleisensä kastikkeet, eikä kenenkään tarvinnut tupladippailla yhteiseen dippiastiaan.

Iltaa jatkoimme viellä tanssahdellen Maxinessa, kunnes pilkun aikaan suuntasimme takaisin juhlapaikalle. Ilta oli todella onnistunut ja itselläni ainakin oli kovin kivaa :) Saas nähdä millaiset juhlat seuraavaksi järjestetään!


// My sister's hubby left to Mexico and we threw him a party. It was a blast, as you can imagine.

7 comments:

 1. Taas kerran niin upean näköistä!Ihanaa että jaksatte panostaa kaikkiin yksityiskohtiin ja koristeisiin.Varmasti on ollut hauska ilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Ninni! Itsestäni tuollainen yksityiskohtien keksiminen ja tekeminen on varmaan parasta juhlissa, nautin siitä suunnattomasti! :)

   Delete
 2. Näyttää siltä, että teillä on ollut upeat juhlat. Itsekin pidän kovasti Meksiko-teemasta ja olemme kaveriporukalla järkänneetkin aikaisemmin Meksiko-aiheisen illanvieton. Jos sinulla on jakaa noita käyttämiänne reseptejä, niin täällä oltaisiin kyllä kiinnostuneita. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meksiko on kyllä hyvä teema, ja yleensä ihmiset siitä on myös helppoa keksiä kaikille maistuvia ruokia ja juomia :) Kysäisin siskoltani muutamaa hänen tekemänsä reseptiä, ja voisinkin laittaa ne omien reseptieni kanssa jakoon!

   Delete
 3. Vau, näyttää upealta! Varsinkin tuo pinjata, ja drinkitkin saivat veden kielelle ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, niin täälläkin ;) Kukahan järkkäisi nämä kekkerit uudelleen...?

   Delete
 4. Näyttää niin hauskoilta juhlilta! Toi pinjata kyllä niin kruunaa kaiken :) Tekis kovasti itekin mieli järkkäillä jotkut teemapippalot, joihin vois kunnolla panostaa koristeluihin :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved