Recently on Instagram

2013/06/03

Kesäkuu, mistä sinä tänne tupsahdit? Kesä on nyt kai virallisesti alkanut, niin kalenterin kuin auringonpaisteenkin perusteella...! Hyvä ajankohta laittaa siis viimeiset toukokuiset (no okei, mukana muutama kuva myös viime lauantailta) Instagram-otokset, joita ei täällä koko toukokuussa näkynytkään. Instagramissa minut löytää nimimerkillä @idaeus, eikun seurailemaan!Ensimmäiset ulkojäätelöt Lahden satamassa // Tokoinranta vihreänä, ihana kesä! // Kotona keitetyt aamukahvit työmatkalla
Raparpeia, nokkosia ja kuusenkerkkää porukoiden takapihalta // Suhsilounas // Väsynyt reippailija lenkin jälkeenTyökavereiden kanssa Farangissa, nam! // Aamiaishommia ja niitä pannukakkuja // Sinisen huvilan kahvilassa jätskillä ja limsalla :)
Maistelussa Mövenpickin kesäuutuus! // They see me rollin'... // Auringonlasku Lahti styleProtein boost smoothie Sis. Delistä, maistuu ihan pullalta! // Midi kilttinä kahvilassa (josko saisi jäätelöä?!) // Hiekkaiset pyjamapökät ravintolareissulla
Maman kanssa Prinsessa Ruusunen -balettiin menossa // Viikonloppukukkaisa, ihania syreenejä // Granit Helsinki on vihdoin auki, meinasin seota!

7 comments:

 1. Mitkä on sinun parhat vinkkit kesäsksi helsingissä? Puisto/Ranta ja muut hyvät vinnkit.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yleensä ottaen paras vinkki on olla vaan ulkona! Tykkään pörrätä Töölönlahdella sekä merenrannassa, vaikka Kaivopuistossa tai Hietaniemessä. Keskustassakin on kesällä ihan eri fiilis kuin muina vuodenaikoina.

   Delete
 2. ihania kuvia! :) täytyy alkaa heti seuraamaan sua :)

  ReplyDelete
 3. Sun pitää alkaa ehdottomasti laittamaan lisää reseptejä jakoon! Yritän itse muuttaa elintapoja terveellisempään suuntaan niin kaikki inspiraatio on tervetullutta! Tänään kokeilen hetti noita pannukakkuja. :)

  Helena

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Helena, kiva että tykkäät! :) Ja tsemppiä muutokseen, se voi olla aluksi vaikeaa, mutta kannattaa kyllä ;) Lisää reseptejä varmasti tulossa!

   Delete
 4. Kiitos vastauskesta! :) Olis kiva joskus törmätäkiin/nähdä sinuut. :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved