Summer Up weekend

2012/07/09


Heipparallaa! Blogirintamalla on ollut hieman hiljaista, sillä pakkasin kimpsuni torstaina päivällä ja suuntasin lapsuudenkotiin Lahteen (ilman tietokonetta) viettämään viikonloppua. Perjantaina ja lauantaina suunntattiin ystävien kanssa Summer Upiin, joka on kuulunut kesäperinteisiin jo ties kuinka monta vuotta! Oli aivan mielettömän hauskaa, kiitos vaan tovereille sekä järjestäjille :)
Parhaita esityksiä olivat tietenkin Fintelligens, jonka settilistaan mahtui hymyilyttävän paljon vanhoja biisejä (siksi olen niin muikeana kuvassa) ja Kapasiteettiyksikkö, jonka illan viimeinen keikka kyllä räjäytti pankin. Vettä satoi kaatamalla, mutta eipä se haitannut menoa lainkaan!

Nyt yritetään päästä taas kiinni normaaleihin arkirytmeihin (ainakin noin torstaihin asti) ja kotitoimistolla onkin kova näppiksen naputus! Palataan taas :)

// I was at Summer Up festival last weekend. We had a blast, thank you girls and guys (and especially Fintelligens & Kapasiteettiyksikkö)! Waiting for next Summer already!

2 comments:

  1. Ah, voin vain kuvitella, miten hyvä Kapasiteettiyksikkö oli! Toivottavasti pääsen itsekin vielä joskus katsomaan, kun ne räjäyttää pankin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oli ihan huippu, kunnon show! ;) Muistan vielä kun olin niiden jäähyväiskeikalla neljä vuotta sitten, oli kyllä yhtä hyvät kekkerit myös silloin! Toivottavasti pojat nähdään vielä joskus lavalla yhdessä, vaikka vähän sitä kyllä epäilen :/

      Delete

© Happy daysAll rights reserved