Last few days

2012/05/15

Viime päivien aikana olen:
1. leikkinyt turistia Helsingissä 2. ollut isosiskoni mukana sovittamassa häämekkoja 3. syönyt vuoden ensimmäiset tötteröjäätelöt ulkona (Tonibell) 4. ostanut ihan oikeat lenkkarit 5. nauttinut rauhallisista kahvihetkistä kotona 6. pukeutunut kivoihin vaatteisiin

Ja tekemisen meininki jatkuu myös loppuviikolla! Ihan kuin olisin jostakin hankkinut elämän, onkohan se vain tämä kevät/kesä, joka saa paatuneemmankin kotihiiren ulos ja liikkeelle? Niin kauan en valita, kun jääkiekkopeliksi ehdin kotiin!

//Oh, I've been quite busy lately! During the past few days I've: 1. playd a tourist in Helsinki 2. was fitting wedding dresses with/for my sister 3. ate my first ice cream cone of the year outside (Tonibell) 4. bought sneakers 5. enjoyed quiet coffee moments at home 6. wore some nice clothes
And the coming days are also full of program! Is it this spring/summer, that makes me want to go and do? Not complaining, as long as I get home for the IIHF!

Follow me on Instagram: @idaeus

10 comments:

 1. Ihania kuvia :) Oma isosisko(puoli) menee myös kesällä naimisiin, ja serkun mekkosovitteluissa olin jonkin aikaa sitten mukana ^^
  Vielä en ole tötteröjätskiä nauttinut!

  Satu
  Indie by heart

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Satu! Ja hih, onnea sinne teidänkin suuntaan siis! Häät on kyllä ihania juhlia, harmi kun en ole lähiaikoina kauheasti niitä ollut! Tötteröjätski oli kyllä ihan huippua, pitkän kävelylenkin jälkeen aurinkoisella kalliolla! Oli hyvä mieli :))

   Delete
 2. Kivoja kuvia :) ja kivannäkönen asu ! just tällä hetkellä etenkin kun himoitsen kultaista isoa kelloa itselleni !

  http://dejiss.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitos! :) Tuo kultainen kello on ollut kyllä ihan huippu ostos, ollut kädessä melkein joka päivä! Eli suosittelen :))

   Delete
  2. Vois vaikka kesätyörahoilla panostaa ;) jos raaskii :D

   Delete
  3. Kerran se lompakossa kirpaisee, mutta tuo iloa moneen päivään! ;)

   Delete
 3. Voi teitä lätkähörhöjä, ite oon ilonen jos en oo lätkäpelin aikaan kotona!;) häämekkomakutuomarin rooli kuulostaa ihanalta!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kyllä mäkin yleensä välttelen kaikkia penkkiurheilun muotoja, mutta kerran vuodessa mun sisäinen "urheilija" puskee esiin :D Ja se riittää, viime keväänäkin oli niin rankkaa seurata ja juhlia kisoja! :D
   Meillä oli kyllä aika kivaa, ja taidettiin myös löytää SE mekko! ;) Ihanaa, kun pääsee häihin!

   Delete
  2. No joo, häät on ihan mun lempparijuhla, ylppäreitten lisäks!:D Ja vielä jos noin läheinen ihminen menee naimisiin, niin sitäkin ihanempaa:)

   Delete
  3. Mä en tyyliin enää edes muista, millaista häissä on! Olin vimeksi sellainen napero, kun jonkun häissä olin :D Ylppäreissä sentään on tullut käytyä ihan lähivuosinakin, ne on kyllä kivoja kekkereitä ;) Näitä häitä ollaankin tässä jo tovi odoteltu, hih!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved